Slide background

1928

In 1928 startte dhr. G.P. Remkes in Epe zijn handelsactiviteiten in kleinvee en pluimvee. Enkele jaren later werden hier op beperkte schaal handmatig kippen geslacht.

1960

In 1960 is het bedrijf verhuisd naar de huidige locatie aan de Kweekweg in Epe. Er is een slachterij gebouwd met een slachtlijn. De bedrijfsleiding werd door de zonen Chris en Jan overgenomen.

Remkes1960

1984

Bart Remkes, de huidige directeur eigenaar start zijn werkzaamheden binnen het bedrijf. In 1988 is er verbouwd waarbij de slachtlijn, koel- en vries capaciteit zijn vernieuwd. In die periode is de keuze gemaakt om zich verder te specialiseren in het slachten van moederdieren. Mechanisering in het proces zorgde voor een grotere productiecapaciteit.

Remkes1988

1995

Bij de verbouwing van 1995 is het gehele bedrijf aangepast aan de nieuwe regelgeving. Naast het verdelen van de kippen is er ook gestart met het fileren. Koeltunnels maakten het mogelijk om de capaciteit te verhogen. De bedrijfsleiding werd door Bart Remkes overgenomen, inmiddels de derde generatie van dit familiebedrijf.

Remkes1995

2013

In 2013 heeft er een uitbreiding plaatsgevonden. Alle bouwkundige vernieuwingen die aan de kwaliteit kunnen bijdragen zijn uitgevoerd. Totaal gescheiden productieprocessen die aansluiten bij de moderne regelgeving. De activiteiten zijn uitgebreid met een kokerij waar verschillende gekookte kipproducten worden vervaardig. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de personele voorzieningen waaronder een moderne fitnesszaal.

Remkes2014

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren