Slide background
Slide background
Contact

Remkes Food Products staat garant voor de productie van een breed
assortiment gegaarde kipproducten.

Door het in eigen beheer produceren kunnen de herkomst van de gebruikte grondstoffen volledig worden gegarandeerd. Onderstaand een overzicht van de meest gangbare producten.
Contact

Verse soepkip

Remkes biedt als specialist een breed assortiment verse soepkip aan in verschillende gewichten tussen 1 en 3 kilo. Daarnaast zijn losse onderdelen in verschillende verpakkingen verkrijgbaar.

Gekookte soepkip

Remkes kiest ervoor om de soepkippen langzaam te garen en hierna verder te verwerken. De karakteristieke vleessmaak blijft hierdoor behouden. Afhankelijk van uw vraag leveren wij de soepkipfilet in zijn geheel, blokjes, reepjes of gepluisd.

Geroosterde producten

Remkes levert een breed assortiment geroosterde producten. Na het kookproces worden de producten geroosterd of gefrituurd. De geroosterde producten zijn in verschillende snitten en verpakkingsvormen verkrijgbaar.

Gepaneerde producten

Het assortiment gepaneerde producten kent veel variaties. Er zijn veel mogelijk­heden in vleessoort en de keuze van paneren.

Vers kuikenvlees

Remkes Food Products levert het gangbare assortiment verse kuiken producten. Filet, vleugels, dijenvlees en bouten. Deze producten kunnen zowel vers als diepgevroren worden geleverd.